CMTEC se suma a la compra agregada d'instal·lacions per autoconsum elèctric
  • 27/12/2021
CMTEC és una de les vuit empreses de Proenergia (el grup de compra agregada d'energia d'osona) que han iniciat la compra conjunta de plaques fotovoltaiques per autoconsum elèctric.

Des de Proenergia, una iniciativa impulsada per Creacció, els Ajuntaments de Vic, Manlleu i Gurb, Mancomunitat La Plana, i els Consorcis del Lluçanès i el de la Vall del Ges, Orís i Bisaura, ens han acompanyat i assessorat per tal d'obtenir les millors condicions econòmiques i garanties tècniques a l'hora d'escollir entre cinc instal·ladores que ens han presentat els seus serveis. Finalment, després d'un procés de valoració, les 8 empreses hem escollit l'empresa Solit Energia.

La cap de compres de CMTEC, Cristina Camps, es mostrava satisfeta a la sortida de la reunió per decidir l'empresa instal·ladora i destacava que "formar part de Proenergia és una bona solució, perquè junts podem aconseguir millors resultats".

Des de CMTEC es considera que ara més que mai, arran de l'augment continuat dels preus de l'energia, l'autoconsum elèctric és una opció que permetrà la nostra empresa ser més competitiva i sumar-nos, alhora, a la transició energètica i a la descarbonització de l'economia.