Nou repte superat: velocitat, flexibilitat en formats i facilitat d'ús
  • 24/05/2022

Una important empresa de perfumeria ens va fer arribar un nou repte: muntatge eficient de taps d'alta perfumeria en formats diversos, que requerien encolat en calent en una fase del procés. La màquina havia de ser flexible per poder assumir diferents formats.

Muntar 7 referències diferents, amb robots Delta i visió artificial
  • 11/05/2022

Després de diversos mesos d'intensos treballs, us presentem un projecte en el qual hem superat els reptes que ens havia marcat el client: poder muntar 7 tipus de taps de diferents formats, amb la màxima rapidesa i eficiència.

Millorant l'anglès per potenciar la internacionalització
  • 02/02/2022

Aquests dies, a CMTEC, hem començat les formacions d'anglès in company. Tot l'equip ha realitzat proves de nivell i s'ha dissenyat una acció formativa a mida.

CMTEC se suma a la compra agregada d'instal·lacions per autoconsum elèctric
  • 27/12/2021

CMTEC és una de les vuit empreses de Proenergia (el grup de compra agregada d'energia d'osona) que han iniciat la compra conjunta de plaques fotovoltaiques per autoconsum elèctric.

L'equip de CMTEC defineix #ActitudCMTEC en un manifesto
  • 11/11/2021

Us presentem el pòster-manifesto que sintetitza i conclou els treballs realitzats els últims mesos per analitzar i potenciar els valors diferencials de CMTEC en la seva relació amb els clients, en el marc del projecte #ActitudCMTEC

A punt, un nou sistema auxiliar d'alimentació d'inserts metàl·lics per a màquina d'injecció del sector de l'automoció
  • 01/09/2021

Aquest mes d'agost, l'equip de CMTEC estem ultimant un nou sistema auxiliar d'alimentació d'inserts metàl·lics per a una màquina d'injectar que s'implantarà a una important empresa de l'àmbit de l'automoció.