L'equip de CMTEC defineix #ActitudCMTEC en un manifesto
  • 11/11/2021
Us presentem el pòster-manifesto que sintetitza i conclou els treballs realitzats els últims mesos per analitzar i potenciar els valors diferencials de CMTEC en la seva relació amb els clients, en el marc del projecte #ActitudCMTEC.

El manifesto recull en 5 frases  els valors que l'equip ha considerat com a clau en la seva aposta per millorar encara més l'orientació de CMTEC al client: Som solucions - Som proactius - Som compromís - Som Equip - Som Eficients. 

El manifesto estarà present en diversos punts de les instal·lacions de CMTEC i també en materials de treball corporatius.

El projecte #ActitudCMTEC, que ha liderat una consultora externa, es va iniciar amb diverses entrevistes en profunditat a clients CMTEC per identificar la percepció i el posicionament de la nostra organització. Durant les entrevistes, els clients també van donar la seva visió respecte accions de millora entorn dels valors diferencials. 

En una fase posterior, l'equip de CMTEC va mapejar les opcions de millora davant la percepció expressada pels clients. Igualment, l'equip va treballar els valors clau que defineixen quina ha de ser l'actitud CMTEC en la seva orientació al client.

A l'actualitat ja s'està desplegant i executant el pla de millores identificades.